fbpx

Sådan deltager du
Find din smartphone frem og gå ind på vores radioapp og tilmeld dig konkurrencen. Når du har gjort det, skal du vente på det måske er dig der bliver kontaktet af Sune eller Nadim.

Fra uge 7 kontakter de nemlig hver dag en deltager der skal svare rigtigt på to spørgsmål i radioen. Svarer deltageren rigtig, ryger vedkommende videre i en samlet pulje. Den 29. februar er den dag hvor fårene skal skilles fra bukkene – altså den dag hvor vi finder to personer der skal dyste mod hinanden, lørdag den 2. marts i butikken hos Svane Køkkenet i Aabenraa.

Om det køkken du kan vinde
Det køkken der er på højkant er et SVANE KØKKEN model Infinity – 90% genbrug, 100% ærlighed. PFP-bordplader i 20 mm kompositsten med planlimet stålvask, AEG hvidevarepakke bestående af ovn, integreret køle-/fryseskab, induktionskogeplade, emhætte og integreret opvaskemaskine og CASSØE Newform Xtrend blandingsbatteri.

Konkurrenceregler
– Ansatte, ægtefæller til ansatte, samlever, børn, forældre eller søskende til Globus eller Svane Køkkener i Aabenraa eller Esbjerg må ikke deltage i konkurrencen. Dette gælder også kunder og personer der direkte er forbundet med den pågældende konkurrence og event på Globus!
– Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter.
– Brug af falsk navn og adresse vil straks medføre diskvalifikation.

Vinderen mødes gratis med en af vores indretningsdesignere og tilpasser køkkenet efter individuelle ønsker og behov.
Ekstra køb, ændringer og tilvalg udover præmiens værdi betales af vinderen direkte til Svane Køkkenet Aabenraa/Esbjerg.
Køkkenet skal væres bestilt senest den 29/3-2024 og skal leveres senest den 28/6-2024.

 

Hent vores radioapp her og deltag nu…

Lyt via dit apple produkt Lyt via dit android produkt
Jørgen Hansen Biler - Komplet