Lokale nyheder


09-07-2014 05:48
Vidner søges i forbindelse med voldtægt i Esbjergs bymidte

Forfatter: Henrik Lauridsen


En 14-årig pige fra Esbjerg har anmeldt, at hun natten til lørdag den 5. juli er blevet voldtaget.Pigen fortæller, at hun mellem klokken 01.30 og 02.30 kom gående op til krydset Nørregade/Torvegade. Det ligger i centrum tæt ved banegården i Esbjerg. Her så hun to mænd, der stod og talte sammen. Den ene forlod stedet, mens den anden spurgte pigen om vej til Fanøfærgen. Derefter trak han hende ind i Esehaven bag Esbjerg Museum, hvor hun blev voldtaget.Gerningsmanden beskrives som:• Dansk, muligvis med københavnsk dialekt

• 20-25 år

• 185-195 cm høj og spinkel eller slank af bygning

• Lyst/leverpostejfarvet hår - helt kort klippet i siderne, længere strittende hår på toppen

• Iført kasket, rød bluse, brun eller grøn jakke, hvide bukser

Den mand, som gerningsmanden havde talt med, beskrives som

• 25-30 år

• 180- 185 cm høj og almindelig af bygning

• Kort mørkt hårHam vil Syd- og Sønderjyllands Politi også gerne tale med.

Pigen mener også at have set fire personer, som gik på Torvegade, da gerningsmanden trak hende ind i Esehaven.Alle, der har set eller hørt noget i området omkring det pågældende tidspunkt, bedes kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.


07-07-2014 12:53
Kong Chr. X’s Bro lukket for sejlere

Forfatter: Henrik Lauridsen
På grund af tekniske problemer kan Kong Chr. X’s Bro i Sønderborg ikke åbnes. Det ventes, at den tidligst kan åbne for sejlende igen fra kl. 13 i morgen, tirsdag den 8. juli.De tekniske problemer består i, at det tager ca. et kvarter at åbne og tilsvarende at lukke broklapperne. Årsagen menes at være en defekt printplade, som først vil kunne erstattes med en ny i morgen ved middagstid.- Som tingene står nu, betyder det, at det varer mere end en halv time, hver gang broen skal åbnes. Det kan vi ikke byde nogen, og derfor har vi besluttet ikke at foretage flere åbninger, før broen er ordnet – forhåbentlig i morgen kl. 13, siger ingeniør i Veje og Trafik, Sønderborg Kommune, Holger Duus.


27-06-2014 13:50
Sønderborg Kommunes har fået svar i klage omkring sygeplejeskolen

Forfatter: Henrik Lauridsen


Uddannelses- og forskningsminister, Sofie Carsten Nielsen, har nu svaret på Sønderborg Kommunes klage omkring flytningen af sygeplejeskolen fra Sønderborg til Aabenraa.Sønderborg Kommune mente, at UC Syddanmarks bestyrelse på en række punkter handlede kritisabelt i sagen om flytningen.Uddannelses- og forskningsministeren har i svaret til kommunen skrevet, at forløbet nu vil blive undersøgt til bunds. Det glæder kommunaldirektøren selvom skolen flytter, oplyser TV SYD.
27-06-2014 10:59
Skamlingsbanken får penge fra A. P. Møller Fonden

Forfatter: Henrik Lauridsen
Skamlingsbanken skal være et mere attraktivt nationalt besøgsmål. Nu har Kolding Kommune fået 40 mio. kroner fra A. P. Møller Fonden til formålet, Kolding Kommune lægger selv 10 millioner kroner, men der mangler stadig 37 millioner. Kommer pengene i hus, kan arbejdet gå i gang om et års tid, men hvordan skal det gøres:Og det sagde Koldings borgmester Jørn Pedersen til Globusnyhederne.


Lyt her

27-06-2014 10:52
Stella må igen få noget til den søde tand

Forfatter: Henrik Lauridsen


72-årige Stella Sørensen, fra Esbjerg der er lam i venstre side af kroppen, kan nu igen nyde chokolade og slik uden at være bange for, at plejehjemspersonalet tager hendes el-kørestol fra hende hvis hun spiser slik og chokolade, for den aftale er nemlig blevet revet i stykker.- Vi er selvfølgelig glade for, at aftalen er revet i stykker, siger Stella Sørensens søn Tom Sørensen til Ekstra Bladet.Han har dog valgt at opretholde den politianmeldelse, han har indgivet på grund af aftalen.- Der må aldrig ske noget lignende andre steder, siger Tom Sørensen.


27-06-2014 10:49
Efterlyst dement man er fundet

Forfatter: Søren Klinkby
Den eftersøgte demente 69-årige mand fra Tønder vi i løbet af morgenstunden efterlyste i radioen, er netop blevet fundet hos et familiemedlem i god behold. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi


27-06-2014 10:24
SønderjyskE rykker til Fole

Forfatter: Søren Klinkby
Er man en lille by på landet betyder det nødvendigvis ikke, at man er udelukket fra at få fint besøg - bare man har en fodboldbane. I aften spiller Sønderjyskes superligahold deres første træningskamp mod Holstein Kiel - og det gør de i den lille by Fole ved Gram.

Kell Haugaard der er kommunikations og marketingchef hos SønderjyskE er sikker på de får en masse ud af at vise sig i de mindre byer.

Klik forneden og hør Kell Haugaard

Kampen starter klokken 17.00


Lyt her

27-06-2014 07:20
Vågen borger tippede politiet

Forfatter: Søren Klinkby
Tre mænd er mistænkt for flere indbrud begået i Danmark efter at Udlændingekontrolafdelingen i Padborg, i går morges overraskede dem i Frøslev Plantage, meget tæt på grænsen.

En vågen borger havde tippede Politiet om, at der foregik noget mistænkeligt i plantagen og det unyttede politiet sig af.

Den ene af de tre nåde at stikke af over grænsen, men hvad han ikke vidste, var at dansk politi har et nært samarbejde med tysk politi og han blev derfor fanget af kollegaerne.


27-06-2014 06:54
Politiet efterlyser dement mand

Forfatter: Søren Klinkby
Politiet beder os efterlyse en 69-årig dement mand ved navnet Hans Christian Jürgensen, der i aftes kl. ca. 21.50 forlod Richtsens Plejecenter i Tønder. Manden er ca. 180-185 cm høj, alm. af bygning, har overskæg og er iført en ternet skjorte, jeans, træsko og bære briller og har overskæg. Har du oplysninger der kan hjælpe politiet, kan de kontaktes på 114


27-06-2014 06:53
Kyllingefarm nedbrændt

Forfatter: Søren Klinkby
Der udbrød i aftes brand på en kyllingefarm i Bolderslev.

Bygningen var overtændt, da brandværnet nåde frem og fik i nattens løb lov at udbrænde under kontrol. Brandårsagen kendes endnu ikke


26-06-2014 11:02
Sønderborg er klar med nye visioner

Forfatter: Henrik Lauridsen
Byrådet i Sønderborg er klar med nye visioner, for hvad man vil med Sønderborg:Sagde Kommunaldirektør I Sønderborg, Søren Bonde til Globusnyhederne.Hele ”Vision for Sønderborg Kommune 2014 – 2017 kan ses på Sønderborg Kommunes hjemmeside:
Lyt her

26-06-2014 10:39
Falske penge i omløb

Forfatter: Henrik Lauridsen
Politiet har igennem de sidste par uger bemærket at der har været falske pengesedler i omløb i Haderslev by

Der er set tilfælde af en falske 500 Kr. seddel, 1000 Kr. seddel og en 200 Euro seddel.

De danske sedler har været i omløb i misbrugsmiljøet, men kan jo også ved fejl havne i hr. og fru Danmarks hænder.

Euro sedlen var forsøgt vekslet af østeuropæiske typer.

Derudover har der sydligt i politikredsen været forsøgt tricktyveri hvor man forsøgte at veksle euro.


26-06-2014 09:39
Vejen er den næstmest erhvervsvenlige kommune

Forfatter: Henrik Lauridsen
I går i globusnyhederne kunne vi fortælle at Billund er landets

mest erhvervsvenlige kommune men ikke så langt derfra ligger den

næstmest erhvervsvenlige kommune og det er i Vejen og det glæder borgmesteren:

Sagde Borgmester i Vejen Kommune Egon Fræhr til Globusnyhederne.
Lyt her

26-06-2014 06:47
Mere end 60 millioner har været igennem lufthavn

Forfatter: Søren Klinkby
I år kan Billund Lufthavn fejre 50 års jubilæum, men en anden ting som lufthavnen også kan bryste sig med, er at passager nummer 60 million netop har gået igennem Lufthavnen siden starten i 1964 det skriver jv.dk Overraskelsen medfulgte i går en buket blomster, en stor flaske champagne og et rejsegavekort på 5000 kroner til passageren.


25-06-2014 12:19
Danish Crown slagteriet i Skærbæk overlever

Forfatter: Henrik Lauridsen
Efter næsten et halvt års forhandlinger er der nu fundet en løsning for Danish Crowns slagteriet i Skærbæk.En ny aftalen betyder, at alle Danish Crowns slagtninger af søer i Jylland fremover vil ske i Skærbæk. Det betyder, at so-afdelingen på slagteriet i Sæby indstilles til lukning.De 85 medarbejdere på slagteriet i Skærbæk har sagt ja til omfattende effektivisering og omlægning af arbejdet på slagteriet, mens Danish Crown til gengæld forpligter sig til at foretage en række investeringer.
25-06-2014 11:22
Stor trafikaftale sikrer Sydjylland millioner

Forfatter: Henrik Lauridsen
Regeringen har indgået en ny Trafikaftale, men hvad får den af betydning for Syd & Sønderjylland:Og det sagde Venstres Hans Christian Smidt til Globusnyhederne


Lyt her

25-06-2014 09:52
Demonstranter overrakte underskrifter

Forfatter: Søren Klinkby
150 protestanter mod kæmpevindmøller i Vejen kommune valgte i går at troppe op foran rådhuset i Vejen. Under demonstrationen afleverede demonstranterne i alt 1600 underskrift indsamlinger til borgmester Egon Fræhr, det skriver jv.dk

Ifølge Borgmesteren, så er intet bestemt endnu, men man er blot i gang med at undersøge, om der er mulighed for at opstille kæmpevindmøller i kommunen.


25-06-2014 09:46
Billund er blevet danmarksmester

Forfatter: Søren Klinkby
Dansk Byggeri har netop offentliggjort den årlige analyse af kommunernes erhvervsvenlighed og i år gik prisen til Billund Kommune.

Hør erhvervspolitisk chef i Dansk Byggeri, Torben Liborius

Fortælle hvorfor valget gik på Billund.


Lyt her

24-06-2014 13:16
Opstart af billetsalg gik helt galt

Forfatter: Søren Klinkby
Salget af endags billetter til Tønder Festival skulle være startet i går, men på grund af tekniske problemer gik alt galt fortæller lederen af Tønder Festival, Carsten Panduro til Globusnyhederne.

Klik på linket og hør Carsten Panduro fortælle hvad der gik galt


Lyt her

24-06-2014 13:02
Brand gav kraftig røg

Forfatter: Henrik Lauridsen


Ingen kom noget til i går da 400 bildæk og en del gamle tagplader gik op i røg på en nedlagt ejendom mellem Jernvedlund og Gørding, men branden kan får et efterspil for ejeren.

- Det er forbudt at brænde affald af og som miljømyndighed har Esbjerg Kommune mulighed for at forfølge sådan en sag, siger Søren Lunde miljøchef ved Esbjerg Kommunetil jv.dk.


24-06-2014 10:39
Udfordringer og muligheder for detailhandlen

Forfatter: Henrik Lauridsen


Finanskrisen, åbningen af Borgen og fremgang for e-handel stiller de fysiske butikker over for nye udfordringer – og forhåbentlig også nye muligheder. Derfor sætter Sønderborg kommune nu gang i en analyse af detailhandlens aktuelle tilstand, herunder butikkernes størrelse, omsætning, webshops og de butiksdrivende forventninger til fremtiden.- De fysiske butikker i Sønderborg Kommune er og bliver udfordret af en stigende e-handel, grænsehandlen og et lavt privatforbrug. I forbindelse med udvikling af butikslivet i Sønderborg Kommune bliver denne undersøgelse et godt værktøj. Sønderborg skal også i fremtiden have et attraktivt handelsliv, der tiltrækker borgere og turister, siger Morten Vestergaard, der er formand for Sønderborg Handel.


24-06-2014 10:38
Flere ressourcer til børne- og ungdomspsykiatrien

Forfatter: Henrik Lauridsen


Med en ekstrabevilling på fem millioner kroner giver regionsrådet i Region Syddanmark nu psykiatrisygehuset en håndsrækning til at rette op på den særlige situation på de børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Odense, Esbjerg, Kolding og Augustenborg.Nogle af afdelingerne i børne- og ungdomspsykiatrien har blandt andet været påvirket af implementeringen af nyt it- og registreringssystem. Det har for nogle betydet, at de ikke har nået at se så mange patienter som planlagt ved årets begyndelse.


24-06-2014 07:16
Byggelift bragede ind i hus

Forfatter: Søren Klinkby
Et hus på Sønderbro i Haderslev pådrog sig i aftes voldsomme skader da en Manitou byggelift, efterspændt en trailer bragede ind i en bygning der huser en cykelforretning. Der var ingen i bygningen da ulykken skete, men Beredskabsstyrelsen kom efterfølgende til stedet for at afstive bygningen af frygt for, at den skulle styrte sammen oplyser politiet.

24-06-2014 06:56
Ild fra udstødning stansede tog

Forfatter: Søren Klinkby
Et IC4 tog med en snes passager måtte i nat evakueres på banegården i Holsted og brandvæsnet måtte tilkaldes, efter at togføreren konstaterede flammer op af udstødningen. I en periode var Storegade helt spærrede på grund af det havareret tog.


24-06-2014 06:54
Kommune opsiger aftale

Forfatter: Søren Klinkby
Kolding Kommune opsiger aftalen med Attendo og Trekantens Pleje og Rengøring. Efter en turbulent tid med konkurser, kommer der nu et nyt udbud på hjemmeplejeområdet i Kolding Kommune.


23-06-2014 22:19
Civile videobiler gav gevinst

Forfatter: Søren Klinkby
Civile videobiler fra flere jyske politikredse var i weekenden i aktion hos Syd- og Sønderjyllands Politi. De civile biler havde blokken i sving i forhold til i alt 89 forseelser, der af 1 ubetinget frakendelse, 20 betingede frakendelser og 22 klip.

• 27 blev sigtet for overtrædelse af hastighed på motorvej, heraf 3 klip og 1 betinget frakendelse.

• 25 blev sigtet for overtrædelse af hastighed på landevej, heraf 2 klip, 7 betingede frakendelser og 1 ubetinget frakendelse.

• 4 blev sigtet for overtrædelse af hastighed i forhold til færdselstavler.

• 3 blev sigtet for spirituskørsel

• 1 for kørsel i frakendelsestiden

• 1 for kørsel uden førerret.

• 7 blev sigtet for brug af mobiltelefon under kørsel

• 3 blev sigtet for overhaling højre om

• 4 blev sigtet for for tæt kørsel

• 1 tysk mand blev sigtet for hasarderet kørsel på Lakolk Strand på Rømø.

De øvrige fordelte sig på en række forseelser.

- Det er klart, at når trafikanterne ikke kan se, at vi er i nærheden, ja så stiger antallet af registrerede forseelser også. Det siger lederen af Færdselsafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, vicepolitiinspektør Knud Reinholdt. Derfor er det heller ikke sidste gang, vi får hjælp fra de øvrige kredses videobiler til vores kontroller.


23-06-2014 13:27
Skuespilleren Bodil Jørgensen lå fem dage i respirator

Forfatter: Henrik Lauridsen
Bodil Jørgensens mand og børn har gode nyhed om den 53-årige skuespiller som ikke får mén af den meget alvorlige ulykke, hun kom ud for i sidste uge, hvor hun blev ramt af en løbsk traktor.Ulykken skete på et dige ved ved Vester Vedsted ved Vadehavet under optagelserne til filmen 'Far til fires vilde ferie'.- Lægerne mener, at Bodil bliver helt rask, fortæller Jørgensens mand, Morten Søborg til BT.Samtidig afslører han, at ulykken har været endnu voldsommere end medierne hidtil har fået at vide, og at hans hustru har været i alvorlig livsfare.Først i går kunne parrets tre børn, der er mellem seks og sytten, tale med deres mor.
23-06-2014 13:07
Politiet søger vidner til mulig tæskehold i Aabenraa

Forfatter: Søren Klinkby
I lørdags i tidsrummet mellem kl. 19.10 - 19.30 i Aabenraa, kommer en blå BMW med fem udlændinge i, kørende med højfart på Løgumklostervej det skriver jv.dk Nogle af passagererne skulle angiveligt på et tidspunkt have hængt ud af vinduet og flagrede med slagvåben. Derfor har politiet en formodning om at der kan være tale om et tæskehold der sad i bilen. Lokalpolitiet i Aabenraa vil derfor gerne høre fra folk, der har set eller hørt noget til episoden.Politiet kan kontaktes på 114


23-06-2014 12:29
Vadehavet er nu en del af verdensnatur arv

Forfatter: Henrik Lauridsen


UNESCO har udpeget den danske del af Vadehavet som en del af verdensnaturarv. Det eftertragtede kvalitetsstempel kan gøre Vadehavet til en grøn turistmagnet for hele verden.

- Det er en meget stor dag for Vadehavet og for hele Danmark. Det er første gang, at danske naturområder bliver udnævnt til verdensarv. Kvalitetsstemplet som verdensarv kan gøre Vadehavet til en grøn turistmagnet for hele verden, og sammen med Tyskland og Holland kan vi nu markedsføre Vadehavet som en helt unik naturoplevelse verden over, siger miljøminister Kirsten Brosbøl til TV SYD.


23-06-2014 11:21
Region Varde Elitesport indgår samarbejdsaftale om stadion

Forfatter: Henrik Lauridsen


Region Varde Elitesport kan nu offentliggøre, at der er indgået aftale med en samarbejdspartner om navnet på stadionet for motorsport i Outrup.

Varde Kommune er ny sponsor.Det er en stor glæde for Region Varde Elitesport at meddele, at der er truffet aftale med Varde Kommune om rettighederne til brug af stadionnavnet i forbindelse med markedsføring af Varde Kommune.Motorsports-anlægget vil fremover blive kendt under navnet "Varde Motor Arena", og Varde Kommune træder ind som stadionpartner og sponsor."I det forgangne år er der sket mangt og meget omkring speedwaysporten i vores lokalområde. I Region Varde Elitesport har vi søsat et ambitiøst projekt, der skal bringeos tilbage i den absolutte top i dansk liga-speedway. Det er klart at indfrielse af et sådant mål ikke kommer af sig selv, det kræver økonomi og i hundredvis af frivillige arbejdstimer. Derfor er det også helt fantastisk, når det så lykkes at få den opbakning, vi har så hårdt brug for, så vores planer kan føres ud i livet", udtaler Thomas Valsted, der er presseansvarlig i Region Varde Elitesport, og fortsætter:"Men vi mener rent faktisk også, at vi har noget at tilbyde. Vi er den sportsgren i Varde Kommune, der trækker markant flest tilskuere. Vi udøver vores sport rundt om i hele landet, vi er på TV, i radio, i de trykte og på de interaktive medier, og nogle af vores kørere tilhører den absolutte top af både dansk og international speedway. Hertil kommer vores nye projekt Tractor Pulling, som også vil trække overskrifter og mange mennesker til
23-06-2014 11:09
Hold en sikker sankthansaften

Forfatter: Henrik Lauridsen
Sankthansaften er hyggelig, men hyggen kan hurtigt blive afløst af uhygge, hvis du ikke overholder reglerne:Sagde Beredskabsinspektør i Haderslev Kommune Mikkel Linnet til Globusnyhederne.


Lyt her

23-06-2014 10:29
Plejehjemsbeboer må ikke få søde sager

Forfatter: Henrik Lauridsen


72-årige Stella Sørensen skal stoppe med at spise slik og søde sager, ellers tager personalet hendes el-kørestol fra hende. Det er essensen af en aftale, som den ældre dame med lammelser i venstre side er blevet tvunget til at indgå med personalet på Områdecenter Gjesing Midtby i Esbjerg. Det skriver Ekstra Bladet i dag.Sagen handler angiveligt om, at personalet finder det for besværligt at skulle skifte den ældre handicappede kvinde oftere, når hun indtager blandt andet chokolade.På Esbjerg Rådhus er man overrasket over sagen, og borgmester Johnny Søtrup lover at se nærmere på plejecentrets aftale med den 72-årige i dag.- Som udgangspunkt synes jeg ikke, at man skal lave aftaler med plejehjemsbeboere med trusler om sanktioner, siger borgmesteren
23-06-2014 09:53
Antallet af bolige i Sydjylland er størst i 5 år

Forfatter: Søren Klinkby
Hvis du er på jagt efter en ny bolig i Sydjylland, så er der nok at vælge mellem. Udbuddet af boliger er nemlig det højeste i fem år, viser tal fra Boliga. Den 1. juni i år var 5.500 villaer og rækkehuse til salg mod eksempelvis 4.700 i 2010 det skriver jv.dk


23-06-2014 09:52
Sygehusene skal digitaliseres

Forfatter: Søren Klinkby
Sygehusene i Region Syddanmark skal digitaliseres, så borgerne fremover kan hente råd og vejledning fra lægen via en opkobling til internettet. Det er perspektivet bag en aftale, som Region Syddanmark og teknologivirksomheden Cisco har indgået. Aftalen skal bane vejen for nye videoløsninger på Syddanske hospitaler og i psykiatrien.


23-06-2014 09:51
Hjemmeside kan gøre det dyrt for sommerhusejer

Forfatter: Søren Klinkby
Hjemmeside kan gøre det dyrt for sommerhusejer

Er du sommerhusejer og samtidig udlejer den, så kan det blive dyrt. En ny hjemmeside tilbyder nemlig kvit og frit at hjælpe, især tyske sommerhuslejere, med at klage til huslejenævnet, hvis de mener at prisen for at leje et dansk sommerhus er for høj. Det skriver DR-Syd. Men det kræver dog at kommunen, hvor sommerhuset ligger i er en såkaldt reguleret kommune, hvor sommerhuse er omfattet af lejeloven. I vores område er det sommerhusudlejere i Aabenraa, Haderslev, Esbjerg og Sønderborg kommuner det kan blive dyrt for. Som betaling tager stifteren af hjemmesiden 50 procent af det beløb, som klageren muligvis vil få tilbage. dfrz.de


23-06-2014 09:14
Kystlivredderne er nu på plads udvalgte steder

Forfatter: Henrik Lauridsen


Selvom vejret ikke byder på de høje sommertemperaturer, så starter badesæsonen i dag på de strande, hvor der er et bemandet livreddertårn.

På 36 badestrande sidder livredderne klar, hvis badegæster får brug for hjælp. Her i det syd og sønderjyske området har TrygFonden livreddere på Østerstrand i Fredericia, Lakolk Strand på Rømø, Rindby Strand på Fanø, Vejers Strand samt Henne Strand oplyser TV SYD.

Sidste år gennemførte livredderne 49.644 indsatser, hvilket blandt andet dækker over 26 indsatser med personer, der var vurderet til at være i livsfare. Men livredderne træder også til, hvis der er brug for førstehjælp ved snitsår eller behandling af bistik.


23-06-2014 09:04
Beboer fik brat opvågning

Forfatter: Søren Klinkby
En beboer på en vej i Varde fik sig i nat lidt af en brat opvågning, da en mand pludselig stod og hamrede og bankede på døren. Han kontakte derfor politiet som efter kontakt med manden, kunne konstaterer at han var kørt galt og derfor ville have hjælp. Bilisten var også beruset og muligvis påvirket af andet end alkohol og blev derfor taget med af politiet.


23-06-2014 05:26
Morgensporten

Forfatter: Henrik Lauridsen
AGF slog Esbjerg 1-0 på en sen scoring i en testkamp, hvor Morten Wieghorst var ved roret for første gang hos AGF.Algeriet var fyr og flamme, og vandt en afvekslende kamp i med 4-2 over Sydkorea.

Rusland tabte 1-0 til Belgien og Portugal fik 2-2 mod USA dermed lever Portugals håb om at komme videre fra gruppen stadig, men der skal et mindre mirakel til.

Der er glæde hos SønderjyskEs danske ishockeymestre. Klubben skal om få måneder deltage i ishockeysportens fornemste turnering, Champions Hockey League, og nu kan trænerteamet notere en vaskeægte landsholdprofil i det Mads Bødker nu er på det lyseblå holdkort.

Lars Krogh Jeppesen stopper pr. 1. juli 2014 sit virke i KIF Kolding København, hvor han bl.a. har fungeret som salgsansvarlig og manager for ligaholdet.

- Jeg har haft 2 rigtige gode år i Danmarks største håndboldklub, siger Lars Krogh Jeppesen.
20-06-2014 11:24
Svømmebad lukker

Forfatter: Kim Hansen


En større nødvendig renovering af svømmebadet i Rødding Centret står for døren. I weekenden er det sidste åbningsdag for svømmebadet i 7-8 uger.Det er en opdatering og udskiftning af det 20 år gamle vandbehandlingsanlæg, der er årsag til lukningen, fortæller Centerleder Ole Østergaard.For fortsat at kunne leve op til normerne, samt levere en forsvarlig vandkvalitet til vore mange gæster, er det nødvendigt med dette tiltag, siger centerlederen.


20-06-2014 07:30
Stor mængde Khat forsøgt smuglet ind i landet

Forfatter: Kim Hansen
Man kan ikke vide sig sikker på hvornår der står toldere eller betjente til at tjekke bilen når man kører over grænsen til Danmark.Det måtte en person sande i nat da vedkommende, ifølge tvsyd.dk, forsøgte at smugle 20 kg af det euforiserende stof Khat ind i landet.Personen blev stoppet ved en regelmæssig kontrol og kan nu se frem til et sagsforløb hos ordensmagten.Hvor stofferne skulle transporteres hen ved man ikke endnu.


20-06-2014 07:29
Spånerne flyver på havnekanten

Forfatter: Kim Hansen


For tredje år i træk afholder Sønderborg Kommune og Uwe Wolffs Fond Woodsculpture konkurrence i Sønderborg.Konkurrencen startede i søndags og der bliver der slidt for at nå at blive færdig på havnen foran Sønderborg Slot.Ti kunstnere fra hele Verdenen har sat hinanden stævne og vil forsøge at frembringe de mest fantastiske skulpturer af hver deres egetræsstamme.De ti kunstnere har frem til på søndag til at blive færdig.De færdige kunstværker vil blive foræret til forskellige ansøgere der har søgt om at modtage en skulptur. I år har der være hele 30 ansøgere til de færdige skulpturer.


20-06-2014 07:28
Efterlyser sølvgrå bil i forbindelse med indbrud

Forfatter: Kim Hansen


Politiet fik i nat flere anmeldelser om indbrud i og omkring Sønderborg.Et af indbruddene blev opdaget af en mandlig beboer af huset på Eckersbergvej i Blans.Beboeren overrasker tyven der går rundt med et koben på stedet. Manden stikker dog af i en sølvgrå Peugeot kassevogn eller Citroen Picasso.Episoden fandt sted kort efter klokken fire i morges. Politiet vil meget gerne høre fra folk der måske har set en bil der passer på beskrivelsen køre i området i nat.Kan du hjælpe kan du ringe på servicenumret 1-1-4.


20-06-2014 07:28
Flere indbrud inden for ganske kort tid

Forfatter: Kim Hansen


Noget tyder på at en eller flere indbrudstyve har været på turne i Sønderborg i nattetimerne.Politiet har i hvert fald haft en del at se til da der to gange er blevet meldt om indbrud og en gang er blevet meld om et mistænkeligt forhold.De to indbrud er fundet sted på henholdsvis Morbærhegnet og Søndre Landevej inden for en halv times tid.Begge gange er der ved første øjekast ikke stjålet noget.Det ene sted er man kommet ind ved at brække et vindue op med et koben og det andet sted har man smadret terrassedør med en sten.Kort tid før det første indbrud får politiet et opkald om at der står en cykel på Humlehaven hvor der sidder et koben i bagagebæreren. Men da patruljen kommer frem er cyklen væk.Politiet vil meget gerne høre fra folk der måske har set nogen mistænkelige personer i de to områder i Sønderborg. Man kan kontakte dem på servicenumret 1-1-4.


19-06-2014 14:06
Mange virksomheder vil ikke få post længere

Forfatter: Kim Hansen


Selvom det er knap to år siden at det blev besluttet at alle skulle have postkassen ud til vejen, er det ikke alle der har fået det gjort endnu.Det er især virksomheder som hænger i bremsen. Det skriver DR Nyheder.I vores region er det næsten hver tiende virksomhed som ikke har fået postkassen monteret korrekt endnu.Det kan få konsekvenser for virksomhederne. Postdanmark har nu sendt en sidste venlig hilsen til de virksomheder der ikke har placeret postkassen korrekt.Bliver den lille hilsen ikke fulgt op vil man ikke længere modtage post.


19-06-2014 11:29
Kommunes ejendomme findes nu i digital form

Forfatter: Kim Hansen


Det er nu blevet muligt at kigge meget nærmere på sin egen eller andres ejendom hvis man bor i Esbjerg kommune.Esbjerg kommune har nemlig nu åbnet et helt nyt sted på nettet hvor man kan gå på jagt i gamle luftfotos over kommunen, zoome helt ind på sin egen ejendom og tjekke skellinjer og om der er noget forurening registreret.Kortet kan findes på webkort.esbjergkommune.dk og kan, som noget ganske særligt, bruges på næsten alle platforme.


19-06-2014 11:09
Film i sommerferien

Forfatter: Kim Hansen


Sommerferien nærmer sig for skolebørnene. Det ved man også på biblioteket i Ribe. Derfor er man nu gået i gang med at arrangere sommerferiearrangementer.Det helt stor i år bliver at man hver onsdag fra 2. juli til 6. august viser gratis film for alle børn fra syv år.For at lokke de unge til lokker man oveni købet med en gang gratis popcorn til alle. Og er man ivrig og kommer tre gang venter der en lille overraskelse.


19-06-2014 11:09
Stor glæde over Sundhedshus

Forfatter: Kim Hansen


Det blev nærmest en folkefest i Nordborg og omegn, da Sundhedshus Nordborg i går blev officielt indviet.I sin indvielsestale lagde borgmester Erik Lauritzen vægt på, at sundhedshuset er med til at sikre balancen i kommunen og vækst og udvikling i Nordborg og på Nordals.Etableringen af sundhedshus Nordborg er sket i et tæt samarbejde mellem Sønderborg Kommune, staten, Region Syddanmark og de sundhedsprofessionelle aktører, der flytter sammen i Sundhedshuset.


19-06-2014 11:09
Hold en sikker sankthansaften

Forfatter: Kim Hansen


Skal du arrangere sankthansbål? Så er det vigtigt, at du kender afstandsreglerne for afbrænding.Sankthansaften er hyggelig, men hyggen kan hurtigt blive afløst af uhygge, hvis du ikke overholder reglerne for, hvor og hvordan man må afbrænde bål.Når du bygger bålet, så vær opmærksom på, at det skal være placeret i en afstand af mindst:

• 30 meter fra bygninger med hårdt tag

• 60 meter fra letantændelige markafgrøder

• 200 meter fra stråtækte huse, nåletræsbevoksninger m.v., og oplag af brandfarlige stoffer og andet let antændeligt materiale.Derudover opfordres man til at udvise sund fornuft og forsigtighed i forbindelse med bålet, blandt andet ved at følge disse tommelfingerregler:

• Undgå at tænde bålet med optændingsvæske eller brandfarlige væsker som benzin eller sprit.

• Vær opmærksom på bålet og forlad det først, når det er helt slukket.

• Hold særligt øje med små børn i nærheden af bålet.

• Tænk på de små dyr, der gemmer sig i bålet – lav først bålet på sankthansdag eller flyt det et par timer inden afbrænding.


19-06-2014 11:09
Vejarbejde lukker ramper på motorvej

Forfatter: Kim Hansen


Fra på søndag og frem til onsdag den 9. juli udfører Vejdirektoratet asfaltarbejde på Esbjergmotorvejen ved Esbjerg.

Arbejdet finder sted i vestgående retning på en ca. 6 km lang strækning fra Esbjerg Lufthavn til der hvor Esbjergmotorvejen.Asfaltarbejdet vil primært blive udført i tidsrummet mellem seks om aftenen og seks om morgenen.Mens der arbejdes på motorvejen, vil følgende ramper være spærret periodevis:

- Tilkørselsrampe 74 Esbjerg Lufthavn

- Til- og frakørselsrampe 75 Esbjerg N

- Frakørselsrampe 76 Esbjerg ØAlle spor og ramper vil være åbne i dagtimerne fra kl. 06.00 til 18.00. Dog er der en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.


19-06-2014 06:54
Farten var alt alt for høj

Forfatter: Kim Hansen


En patrulje fra Syd og Sønderjyllands politi fik lidt at tænke over da de i går tog stand i Sønderborg for at måle lidt fart.Tidligere på dagen var der blevet målt fart på Tjæreborgvej ved Esbjerg og her blev det kun til en enkelt sag. Men i Sønderborg stod det helt anderledes til.Her måtte man konstatere at hele 17 personer nu får et klip i kørekortet.Politiet lover at de kommer igen.


19-06-2014 06:54
Forsøgte at snige en hvæser hjem uden held

Forfatter: Kim Hansen


En 30-årig mand fra Esbjerg forsøgte i nat at køre en brandert hjem. Det skete dog uden held.Manden blev nemlig taget af en patrulje fra Syd og Sønderjyllands politi da han kom kørende på Tulipanvej i Esbjerg.Manden blev taget med ind for at afgive en blodprøve og ellers så sendt hjem igen.Blodprøven vil give det endelige svar på mandens promille og hvad han skal have af straf.


19-06-2014 06:53
Tog ramlede ind i flok køer

Forfatter: Kim Hansen


Det gav problemer for trafikken på skinnerne i går aftes da et tog ramte ind i en flok køer i nærheden af Lunderskov station.Køerne havde forvildet sig op på banelegemet og nåede ikke at flytte sig da toget kom.Ifølge dsb.dk gav det forsinkelser og aflysninger på togene i flere timer da der skulle ryddes op.Her til morgen er der dog fri passage igen og ingen ændringer på grund af uheldet.


19-06-2014 06:53
Indbrud hos lægepraksis

Forfatter: Kim Hansen


En eller flere indbrudstyve begik i nat indbrud hos en lægekonsultation på Kongevej i Sønderborg.Ifølge vagtchef Søren Stræggaard har man forsøgt at komme ind i konsultationen ved at brække et vindue op.En alarm gik i gang og det har formentligt forpurret muligheden for tyvene.Ifølge vagtchefen er der ikke tegn på at der er stjålet noget fra stedet.


18-06-2014 11:11
Uheld ved Mandø under filmoptagelser

Forfatter: Kim Hansen


Syd- og Sønderjyllands Politi modtog kort efter klokken halv syv en anmeldelse om et uheld i forbindelse med optagelser til en ny Far til fire film på Mandø og ved Vester Vedsted vest for Ribe.Ulykken skete i krydset ved Mandø Ebbevej og Laaningsvejen - det vil sige på fastlandet - da en traktor med to skuespillere ville køre op af et dige. Ved toppen af diget begynder traktoren at glide, og en af skuespillerne falder af og bliver ramt af traktoren.Den tilskadekomne, skuespiller Bodil Jørgensen, er nu indlagt på Sydvestjysk Sygehus med alvorlige kvæstelser.


18-06-2014 06:46
Kommune annullerer udbud og vælger selv

Forfatter: Kim Hansen


Esbjerg Kommune har tirsdag indgået aftale med virksomheden ABC Rengøring og Hjemmepleje. Virksomheden bliver dermed i de næste fire år eneleverandør af den del af hjemmeplejeydelserne, der leveres af private leverandører.Kommunen har ellers haft området i udbud, men da tilbuddene kom i hus kunne man konstatere at prisen ville gøre at udgifterne ville stige, hvis man skulle tage den billigste og næst billigste leverandør.Derfor annullerede man udbuddet og valgte den leverandør der var billigst men som samtidig levede op til kvalitetskravene.Alle borgere i kommunen, der har valgt en privat til at levere hjemmepleje, vil inden for kort tid få et brev fra kommunen om deres mulighed for at vælge leverandør som enten er kommunen eller ABC Rengøring og Hjemmepleje.


18-06-2014 06:46
Sygehusrenovering skydes i gang

Forfatter: Kim Hansen


Økonomiudvalget, Plan og Miljø, administrative personer samt flere byrådsmedlemmer fra Haderslev kommune var i tirsdags bud til møde med Freja Ejendomme, der har overtaget de bygninger og udenomsarealer der tidligere husede Haderslev sygehus.På mødet blev der fremlagt flotte planer for området der dog stadig huser enkelte specialfunktioner som forventes at være flyttet i 2017. Derfor gør man nu klar til at bearbejde og renovere hele området.Hvordan tingene kommer til at tage sig ud er der ingen der vil sige noget om endnu, men forventningerne er høje hos de indbudte parter.Borgmester HP Geil har store forventninger til samarbejdet mellem Freja og kommunens folk og kan ikke lade være med at understrege den gode placering sygehuset har både i forhold til infrastruktur men også med motorvejen lige i baghaven.


18-06-2014 06:46
Nyt liv i lokalerne på sygehus

Forfatter: Kim Hansen


I et godt samarbejde mellem kommune, AOF og Region Syddanmark er det nu lykkedes at fylde næsten hver en kvadratmeter af Tønder Sygehus med aktiviteter til gavn for borgere og virksomheder i byen.AOF SYD er nemlig flyttet ind på 1. sal på sygehuset, og indtager tæt på 1.000 kvadratmeter med et nyt sprogcenter.En større del af lokalerne på Tønder Sygehus blev ledige som følge af den nye sygehusstruktur. Det betød, at sygehusfunktionerne og sengeafsnit er blevet lukket ned og overflyttet til det nye akutsygehus i Aabenraa.


17-06-2014 06:33
Mange tons cigaretter stjålet fra lastbil

Forfatter: Kim Hansen


Det giver stadig dybe rynker i panden hos politiet i Aabenraa hvordan nogen kunne vide at en lastbil der stod parkeret i Padborg var fyldt med cigaretter.Tyveriet af et helt læs cigaretter skete hen over weekenden.Politiet vil meget gerne høre fra folk der enten har set noget eller som er blevet tilbudt billige smøger.Der er blevet stjålet ca. 6,7 tons cigaretter til en værdi af 688.000 euro.


17-06-2014 06:26
Mand fik arm i transportbånd

Forfatter: Kim Hansen


Brandvæsenet blev sammen med ambulance, akutbil, lægebil og politi i går ved 17.30-tiden kaldt til arbejdsuheld på Unicon på Engvej i Vejen, skriver lln-press.dk.Under rengøring af båndet til cement på en lastvogn fik en mand armen i klemme, og det kostede bl.a. et brækket arm.


17-06-2014 06:26
Flere indbrud i et tæt område

Forfatter: Kim Hansen


Syd og Sønderjyllands politi fik i nat flere meldinger om indbrud i den sydøstlige del af regionen.Det første skete klokken 01.13 i Nordborg. Her efter klokken 02.11 i Sønderborg og klokken 03.47 var det en bolig i Løjt Kirkeby det gik ud over.Alle tre steder har man overrasket tyven og fået vedkommende skræmt væk.Der er ingen grund til at tro at det er den eller de samme gerningsmænd der har været på spil, siger vagtchef Ole Åmand fra Syd og Sønderjyllands politi.


16-06-2014 13:59
Strande og naturområder får et løft

Forfatter: Kim Hansen


I løbet af sommeren vil kommunens strande og andre naturområder komme under kærlig behandling af Haderslev Kommunes nye Green City-korps.Korpset består af cirka 50 ledige kontanthjælpsmodtagere og dagpengemodtagere, der er i den såkaldte nytteindsats hvor opgaverne blandt andet lyder på at gøre kommunen renere og skønnere.Green City-korpset udfører opgaver som græsslåning, vedligeholdelse af grønne områder samt generelt praktisk vedligeholdelse mm.


16-06-2014 13:30
Kæmpe razzia på Lakolk strand gav pote

Forfatter: Kim Hansen


Syd- og Sønderjyllands Politi har i weekenden, sammen med en helikopter fra flyvevåbnet, afholdt en større razzia på Rømø med fokus på hensynsløs kørsel samt spiritus- og narkokørsel.Aktionen var blandet andet planlagt med baggrund i sidste års dødsulykke på Lakolk strand.I løbet af de to dage aktionen forløb, blev 14 personer sigtet for hensynsløs kørsel på stranden. En af dem blev også sigtet for spirituskørsel, og 11 blev taget med en alt for høj hastighed på Rømø dæmningen. En enkelt blev målt til 191 km/t på strækningen hvor man må køre 80.


16-06-2014 13:29
Årets Herretræner 2014 er lokal

Forfatter: Kim Hansen
SønderjyskEs cheftræner, Morten Henriksen, blev i weekenden kåret som Årets Herretræner 2014.Det er trænerkollegerne fra ligaen og første division, som udpeger Årets Herretræner, og Morten Henriksen er derfor stolt over udnævnelsen:- Jeg er ekstra glad og beæret over, at det er kollegerne, der har peget på mig, siger Morten Henriksen.


16-06-2014 13:29
Der skal vises mere respekt for hjemmeværnet

Forfatter: Kim Hansen


Respekten for hjemmeværnspolitiet er alt for lille. Det beviser en situation ved dyrskuet i Aabenraa hvor to hjemmeværnsfolk blev kørt ned af en person der ikke gad følge deres instruktioner om at køre en anden vej.Politiet vil nu slå hårdt ned på bilister der ikke overholder de anvisninger deres kollegaer giver, de skal nemlig respekteres på linje med det almindelige politis.Folkene fra hjemmeværnet gør det gratis når de står og hjælper til ved mange forskellige arrangementer, og tiden lige nu bugner af arrangementer hvor hjemmeværnet vil være tilstede.


16-06-2014 07:53
Fik ben i klemme i transportsnegl

Forfatter: Kim Hansen


Der skete lørdag aften en voldsom arbejdsulykke på en gård ved Aabenraa.Den uheldige 29-årige landbrugsmedhjælper var ved at rense en fodringsmaskine med en højtryksrenser da hans for og underben forsvandt ind i en roterende snegl.Manden kom af sted på sygehuset og er udenfor livsfare men alvorligt kvæstet.


16-06-2014 06:44
Hældte maling ud over anden mands bil

Forfatter: Kim Hansen


Det er ikke altid at det er de helt store ting der kan få os mennesker op i det røde felt. Her i weekenden mistede en 52-årig mand besindelse og det gik ud over en anden mands bil på Dybbøl Bygade.De to mænd var angiveligt kommet i en strid over en hækkesaks.Den 52-årige blev så arrig at han smed rundt med forskellige haveredskaber og det hele kulminerede da han hældte maling ud over den anden mands bil.


16-06-2014 06:44
Pige brækkede næsen i jalousiopgør

Forfatter: Kim Hansen


Der var tale om et ægte jalousiopgør i Kolding, da to mænd natten til søndag kom op at toppes om en pige, som de begge to har været kæreste med, skriver jv.dk.Det endte med at slagsmålet gik ud over den 20-årige pige som de sloges om.Den ene af mændene kom nemlig til at ramme pigen med sin albue, så hun brækkede næsen.


13-06-2014 13:36
Jobcentrene arbejder nu på tværs af kommunerne

Forfatter: Kim Hansen


Et større og mere åbenlyst samarbejde mellem jobcentrene i Haderslev, Kolding og Vejen ser nu dagens lys.Mange borgere i de tre kommuner pendler alligevel frem og tilbage over kommunegrænserne hver dag om det er på job, i skole eller til en fritidsaktivitet så derfor indleder man nu samarbejdet om at få flere i job med en erhvervs- og uddannelsesmesse til fordel for både arbejdere men også for virksomhederne.Den store messe løber af stablen den 24. september i Tre-for Arena i Kolding.


13-06-2014 13:12
By og havn er godt i gang med forberedelserne

Forfatter: Kim Hansen


Selvom der er knap to måneder til at The Tall Ships Race kommer til Esbjerg er man i fuld gang med klargøring af byen.Havnen og byen går sammen om at byde velkommen til verdens flotteste sejlskibe, når de ankommer den 2. august.Skibene er den absolutte hovedattraktion, men programmet byder på masser af underholdning alle de dage skibene er i havnen.Man forventer at en halv million vil besøge byen, og der vil ikke være mulighed for at parkere tæt på havnen. Derfor tilbydes alle gratis parkering på udvalgte områder i Esbjerg. Herfra vil der køre gratis busser direkte ned på havnen.


13-06-2014 12:41
Ejer er ligeglad med gammel præstebolig

Forfatter: Kim Hansen


Den voldsomme brand der i går hærgede den gamle præstebolig, på Præstevænget i Vejen, efterforskes som en påsat brand.Ifølge jv.dk er det ikke et elskab eller lignende der er gået ild i og derfor arbejder man ud fra teorien om ildspåsættelse.Branden blev opdaget lige før klokken fire i går morges af en vagtmand. Brandfolkene kom ret hurtigt til stedet men da havde flammerne allerede godt fat i tagkonstruktionen.Det er advokat Ole Bjørn Christensen fra Kolding der ejer den gamle præstebolig. Ifølge avisen har han ikke noget forhold til ejendommen og er også ligeglad med hvad der er sket med den.


13-06-2014 12:41
Brand bliver nok aldrig opklaret

Forfatter: Kim Hansen


Flere brandværn blev kaldt til en større brand på lossepladsen i Skodsbøl i går aftes.Ilden var opstået i et område hvor der stod en del småt brændbart affald.Ilden var så kraftig at man ifølge øjenvidner kunne se røgsøjlen helt til Als.Brandfolkene brugte en masse vand men det var ikke helt nok. Derfor begyndte man på et tidspunkt at køre sand på også. Det fik så flammerne til at dæmpe sig.Den megen sand gør dog at det bliver svært at finde frem til den egentlige årsag til branden.


13-06-2014 12:40
Fusion lader vente på sig

Forfatter: Kim Hansen


Tilbage i midten af maj offentliggjorde EUC Vest og Rybners i Esbjerg at man ønskede at fusionere under navnet Rybners.Ifølge tvsyd.dk lød meldingen at den samlede bestyrelse kunne begynde sit arbejde 1. maj, men der er stadig ikke dukket en godkendelse op fra undervisningsministeriet, selvom vi nu skriver 13. juni.På nuværende tidspunkt har man fået forlænget bestyrelsesperioden på de to skoler indtil 1. august, men nu ser det ud til at den skal forlænges yderligere.Ifølge tvsyd.dk forventer man dog stadig at fusionen bliver til noget i sidste ende.


13-06-2014 12:40
Bankerne får konkurrence på udlånsområdet

Forfatter: Kim Hansen


Tilbageholdenhed med at låne ud til små og mellemstore virksomheder kan gå hen og blive et problem for flere banker.Et samarbejde mellem Lego-familiens pengetank, Kirkbi, Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen samt William Demant Invest går nu til kamp og vil låne penge ud via en pulje individuelle lån på 10-100 millioner kroner, som skal pakkes ind i børsnoterede erhvervsobligationer, som pensionskasser kan investere i.Noget tyder på at man er så langt med planerne at man allerede i andet halvår af 2014 vil kunne låne de første penge ud.Navnet på det nye projekt er Langfristet Erhvervsfinansiering eller LEF.


13-06-2014 07:48
Flere uheld på samme motorvejsstrækning

Forfatter: Kim Hansen


Her i morgentimerne har der været en hel del uheld på motorvejen ved Holsted.Det første skete kort før klokken syv. Her kørte en bil galt i anden vognbane og holdt til gene for trafikken.Det andet uheld skete umiddelbart i forlængelse af det første, formentligt fordi man ikke havde opdaget det første uheld.De første meldinger lyder på at der ikke er sket voldsomme personskader men bilerne har lidt større eller mindre skader.


13-06-2014 06:38
Mand fundet død i Lillebælt

Forfatter: Kim Hansen


En 63-årig mand fra Nordborg mistede i går livet i forbindelse med en sejltur på Lillebælt. Mandens sejlbåd blev fundet drivende rundt otte kilometer øst for Nordborg.Da søværnet fik meldingen var sejlene på båden sat og motoren var oven i købet i gang, men man kunne ikke finde nogen personer om bord. Da man udvider søgeområdet finder man, ikke så langt fra båden, den 63-årig i vandet.Manden blev fløjet til hospitalet men var afgået ved døden.Der er ikke noget der umiddelbart tyder på at der er sket en forbrydelse.


12-06-2014 13:25
Stop ingen adgang – her filmes

Forfatter: Kim Hansen


Tager du en tur til Rømø eller Mandø og går en tur langs stranden, kan du risikere at blive en del af en kommende biograffilm.Produktionsselskabet bag Far til Fire-filmene er nemlig på øerne for at optage den kommende film i serien, der kommer til at hedde Far til Fires vilde ferie.Om en ferie på Rømø og Mandø kan være vild vil man kunne opleve i filmen der får premiere til efteråret 2015


12-06-2014 13:17
Hund fandt bortgået kvinde

Forfatter: Kim Hansen
En ældre kvinde forsvandt i nat fra sit hjem på Lergård i Aabenraa.Politiet sendte mellem 1 og 2 i nat en besked ud på Twitter hvor man efterlyste den 94-årige kvinde blev efterlyst.Kvinden var gået fra hjemmet i sin hvide natkjole.En hundepatrulje blev sat på sagen og noget tid senere kunne man melde om at kvinden var fundet i god behold af hunden i et kolonihaveområde.


12-06-2014 09:08
Billetter til koncert kan være falske

Forfatter: Kim Hansen


Grøn koncert nærmer sig og der er godt gang i billetsalget og det er der åbenbart nogen der har tænkt sig at udnytte.Grøn koncert har på sin facebookside sendt en advarsel ud der forklarer at man er blevet gjort bekendt med at der er nogen der sælger billetter til reduceret pris.Grøn koncerts officielle salgssteder er i Bilka, Føtex og på grønkoncert.dk.Om der er nogen der er villige til at miste penge på at sælge billetter til ”nedsat pris” er man ikke klar over, men noget tyder på at det er plattenslagere.Kommer du til koncerterne med en ugyldig billet vil du ikke blive lukket ind.


12-06-2014 07:46
Gammel præstebolig gået op i flammer

Forfatter: Kim Hansen


Det er gået voldsom ud over både tagkonstruktion og kælderetage på den gamle præstebolig på Præstevænget i Vejen.Der opstod i nat en brand i huset som formenligt er startet i kælderen og som så har spredt sig op gennem en trappeopgang.Ifølge lln-press.dk er hele tagkonstruktionen voldsomt medtaget og flammerne der kunne ses i kælderen har heller ikke været ufarlige for bygningen.Hvad der har forårsaget branden ved man ikke endnu, det skal undersøges nærmere.Præstevænget var spærret under sluknings- og oprydningsarbejdet men er nu åbnet igen.


12-06-2014 07:18
Brand satte prop i trafikken

Forfatter: Kim Hansen


Der opstod i nat en voldsom brand i centrum af Vejen.Branden kan vi ikke sige så meget om på nuværende tidspunkt men den har medført at der er spærret af på omfartsvejen i Vejen.Spærringen er på rute 191 mellem kryds Vejen C og rundkørsel Vejen N i begge retninger.Vi følger op på situationen senere.


Facebook
Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter

Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter

Sydøstjyllands Politi på Twitter

Sydøstjyllands Politi på Twitter