SenestSpillet
15:05
IMAGINE DRAGONS
On the top of the world

14:58
PAGE FOUR
17 år

14:55
PITBULL / NE-YO/ AFROJACK
Give me everything

Nyheder

25-08-2016 14:23
Pakkeposten kommer af med pakkerne i Egernsund

I Egernsund har borgerne gjort det ekstra nemt for sig selv at modtage pakker, når de handler på nettet.

For hele 536 af Egernsunds 736 husstande er nemlig tilmeldt Post Danmarks pakkeordning Modtagerflex skriver jv.dk

Ved Modtagerflex får man pakkerne leveret et aftalt sted på adressen, selvom man ikke er hjemme.

Det svarer til, at hele 73 procent er tilmeldt og betyder, at 6320 Egernsund indtager en andenplads over de danske postnumre, hvor ordningen er mest udbredt.

Til sammenligning er 43 procent af husstandene i 6240 Løgumkloster, 20 procent i 6100 Haderslev og 15 procent i 6400 Sønderborg tilmeldt pakkeordningen.

Af: Mike Forde

25-08-2016 14:17
Ingen danskere er kommet til skade under jordskælv i Italien

Der er fortsat ingen meldinger om omkomne eller tilskadekomne danskere efter onsdagens jordskælv i Italien, der har kostet 247 mennesker livet.

Det skriver Udenrigsministeriets Borgerservice på Twitter.
Af: Mike Forde

25-08-2016 13:47
Kuponsvindel på Facebook bredte sig som en steppebrand

Mere end 25.000 tilbudsglade danskere klikkede onsdag på en falsk Fakta-konkurrence på Facebook. - Det spredte sig som en steppebrand, fortæller sikkerhedsmand Peter Kruse fra det danske sikkerhedsfirma CSIS til computerworld.dk.

Der er tale om kuponsvindel, hvor bagmændene lokker med et gavekort eller rabat til eksempelvis en supermarkedskæde som Fakta, Netto eller Lidl.

Af: Mike Forde

25-08-2016 12:53
Sædding Centret bliver storsponsor for SGI-Børnefodbold

Sædding Centret har i netop indgået en storsponsoraftale med SGI-Børnefodbold

I aftalen indgår der, at Sædding Centrets logo være at finde på trøjer og på træner/leder tøj, en afvikling af en minifodboldturnering, CenterCup og en pengegave til klubbens traditionsrige julekalender.

Det oplyser centret i en pressemeddelelse.

Med storsponsoratet styrkes samarbejdet og giver Sædding Centret synlighed ikke blot på spilledragter, men også på SGIs hjemmeside og sponsorvæg, hvor Sædding Centrets logo findes.

SGI-Fodbold har også forpligtet sig til at hjælpe Sædding Centret med afvikling af flere aktiviteter blandt andet vækning af julemanden.

Af: Mike Forde

25-08-2016 12:19
Danfoss øger indtjeningen med 18 procent

Danfoss øger sin omsætning i første halvår af 2016 med fire procent i forhold til samme periode sidste år.

Indtjeningen stiger med 18 procent og lander på 2,2 milliarder kroner.

Af: Mike Forde

25-08-2016 11:34
S vil give flygtninge og indvandrere penge for at rejse hjem

Socialdemokraterne foreslår, at flygtninge og indvandrere tilbydes 200.000 kroner for at flytte tilbage til deres hjemland.

Det betyder, at partiet vil hæve det såkaldte repatrieringsbeløb, som i dag ligger på 130.000 kroner skriver DR Nyhederne.

Baggrunden for at hæve beløbet er ifølge Socialdemokratiet et ønske om at øge antallet af hjemsendelser. Og det kan man blandt andet gøre ved at forhøje det økonomiske incitament, lyder det fra partiets integrations- og udlændingeordfører, Dan Jørgensen.

Af: Mike Forde

25-08-2016 11:10
Nyt job til socialdemokraten Carsten Hansen

Den 59-årige socialdemokrat Carsten Hansen bliver fra 1. september spindoktor hos bureauet Rud Pedersen. Det skriver Ekstra Bladet.

Carsten Hansen er tidligere minister for by, bolig og landdistrikter og var medlem af Folketinget i næsten 18 år, men opnåede ikke genvalg ved Folketingsvalget i 2015.

Af: Mike Forde

25-08-2016 10:37
Der er stadig livstegn i murbrokker efter skælv

Redningsarbejdere arbejder på højtryk for at få overlevende ud af murbrokkerne efter jordskælvet natten til onsdag - og der er stadig tegn på liv i murbrokkerne, fortæller TV 2's udenrigskorrespondent Eva Ravnbøl fra den hårdest ramte by Amatrice.

Der er meldt over 250 døde efter jordskælvet.

Af: Mike Forde

25-08-2016 10:00
Danmarks dialekter: Hvem taler mest frastødende?

YouGov har foretaget en undersøgelse for metroxpress af, hvilke danske dialekter der er mest sexede, frastødende, troværdige og sjove.

Når det kommer til, hvem vi stoler mest på, vinder den vestlige side af Storebælt klart. Det jyske klinger som det mest troværdige i danskernes ører. Nærmere bestemt det midtjyske og nordjyske.

Hvem er mest frastødende? Her finder vi københavnerne på en klar førsteplads. 28 procent af danskerne synes, at hovedstadens dialekt er mest frastødende.

Sønderjysk er nummer to i rækken af frastødende dialekter og vestjysk helt nede på en 6. plads.

Danskerne er ret enige. Bornholm, Bornholm, Bornholm - det er den sjoveste dialekt.

Fynboerne har den mest sexede dialekt - 17 procent af danskerne er vilde med fynboernes ryst.

Af: Mike Forde

25-08-2016 09:40
Lån et menneske på Varde Bibliotek

For første gang er det nu muligt at låne et menneske på Varde Bibliotek. Det sker i forbindelse med kunst- og dialogprojektet "Abrahams børn."

Lørdag den 27. august mellem 11:00-14:00 kan man låne et menneske fra en minoritetsgruppe til 30 minutters samtale.

Til arrangementet kan man låne et menneske, der repræsenterer grupper i samfundet, som ofte er udsat for fordomme, stigmatisering eller diskrimination på grund af personlige overbevisninger, livsstil, social status, seksualitet eller etnisk oprindelse.

Man kan blandt andet møde en muslim, en ædru alkoholiker, en tidligere stofmisbruger og en veganer.

Der er derfor rig mulighed for at indlede en dialog med en person fra en del af samfundet, der måske er én ubekendt og derigennem nedbryde fordomme og flytte grænser.

Af: Mike Forde

25-08-2016 09:08
ATP giver et afkast på 6,7 procent

Det klinger godt i kasserne hos danskernes opsparing i Arbejdsmarkedets Tillægspension, ATP, der leverer et investeringsafkast på 6,7 procent i årets første seks måneder. Det viser selskabets halvårsrapport.

Af: Mike Forde

25-08-2016 08:49
Datamisbrug som i Se og Hør-skandalen kan ske igen

En af danmarkshistoriens største medieskandaler ruller sig i dagud ved Retten i Glostrup, når første del af Se og Hør-sagen bliver skudt i gang.

Her vil ugebladets tidligere nyhedschef - nuværende chefredaktør på Avisen.dk, Lise Bondesen - og den tidligere redaktionssekretær Kim Bretov tilstå deres roller i sagen, hvor en it-operatør aflurede kendissers kreditkortforbrug og solgte oplysningerne videre til Se og Hør.

Selv om det er mere end to år siden, at den tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussen i en bog afslørede bladets såkaldte tys-tys-kilde, vurderer it-eksperter, at datamisbruget kunne ske igen i morgen skriver DR Nyheder.

I Nets, der håndterer sikkerheden omkring danskernes betalingskort, erkender kommunikationschef Karsten Anker Petersen, at " den menneskelige faktor er svær at slippe fri af".

Af: Mike Forde

25-08-2016 08:16
Elev-korps skal styrke fællesskabet på EG

Det nye skoleår er netop startet på Esbjerg Gymnasium, og i år er fokusset rettet mod fællesskabet på tværs af årgangene.

Et nyt projekt for trivsel og læring er nemlig blevet igangsat, hvor skolen har tilpasset en særlig model, der skal undgå, at nogen føler sig udenfor skriver Lokalavisen Esbjerg.

“Vi skal guide de nye elever rundt på skolen, vise dem lokalerne og sørge for, at der ikke er nogen, der føler sig uden for,” forklarer Marie Louise Weis Thomsen der er en del af projektet.

Den gode trivsel blandt eleverne skal i sidste ende munde ud i, at de synes, det er sjovere at møde op i skole.

Derfor blev de nye førsteårselever på gymnasiet også mødt af nogle nye tiltag, som forhåbentlig gør det sociale liv på skolen lidt lettere for dem.

Af: Mike Forde

25-08-2016 08:00
Udvidet åbningstid under Tønder festival

I dag starter årets Tønder Festival og i den forbindelse kan der godt være lidt mere larm og god stemning i hele Tønder by.

Syd- og Sønderjyllands Politi har efter nærmere aftale med Bevillingsnævnet i Tønder Kommune besluttet at give alle restaurationsvirksomheder, der er beliggende inden for bygrænsen i Tønder, tilladelse til at holde åbent i restaurationslokaler til kl. 05.00 fra og med i nat og frem til og med natten til søndag oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Af: Mike Forde

25-08-2016 07:39
30-årig truede personer med kniv i Haderslev

I går aftesn stoppede en 30-årig mand to personer i Haderslev og truede dem med en kniv.

Den ene trussel fandt sted på Nørregade og den anden på Gammelting med kort tids mellemrum.

Manden gav ikke udtryk for, at han ville true sig til nogle værdigenstande.

Ved hjælp af et signalement fik politiet hurtigt fat i manden.

Senere i dag skal manden afhøres af lokalpolitiet fortæller TV Syd.

Af: Mike Forde

Læs flere nyheder

Facebook
Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter

Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter

Sydøstjyllands Politi på Twitter

Sydøstjyllands Politi på Twitter