SenestSpillet
23:15
DJÄMES BRAUN
Fugle

23:12
MEGHAN TRAINOR
Lips are movin

23:08
RAPINATION / KIM MAZELLE
Love me the right way

Nyheder

02-05-2016 16:30
EftermiddagsSporten

Forfatter: Mike Forde
Esbjerg fB arbejder møjsommeligt på at avancere i Alka Superliga efter det forsømte efterår, der isolerede holdet på en 11.-plads. Indtil videre er AGF, passeret og de næste mål hedder FC Nordsjælland og Viborg FF. Men også mandagens modstander på Blue Water Arena, OB, er på radaren.
- Der er i tabellen 10 points forskel på OB og os, og det skal ikke være at se i kampen. De to holds resultater på det seneste indikerer heller ikke, at der skal være den afstand, siger EfB’s cheftræner, Jonas Dal.
EfB spiller kampen i Alka Superliga mod OB i aften kl. 19.00 på Blue Water Arena.


TV2 Sport sender i aften et ret interessant indslag – Hvis du vel at mærke godt kan lide Speedway. Det fortæller Erik Svendsen fra Esbjerg Motorsport:
LYD: Speedway 1
Det var kører Niels Christian Iversen, der skulle prøve at køre spejlvendt
Det er klokken 20.25 du kan se hvordan udfordringen gik på TV 2 Sport.


Der var en ispose på knæet og irritation i kroppen på Estavana Polman i minutterne efter den første DM-finale i Ikast søndag aften.
Hun blev sit holds topscorer, men det var med tre mål i en usædvanlig sløj angrebskamp for Team Esbjerg, der tabte 17-20 til FCM.
Nederlaget sætter Team Esbjerg under stort pres før returkampen i Dokken på torsdag - Kristi himmelfartsdag - hvor vestjyderne formentlig skal vinde med mindst fire for at tage DM-guldet. Medmindre de kan holde FCM under 17 mål.


Billetsalget til kvindernes afsluttende EM-kvalifikationskamp mod Portugal i Aarhus, den 5. juni, er netop skudt i gang.
Kampen kan blive den, hvor kvindelandsholdet endeligt kan sikre sig EM-kvalifikation. Derfor er der lagt op til EM-fest, og alle danskere er inviteret til kampen.
Lyt her

02-05-2016 15:00
Se udfordring fra Esbjerg på TV i aften

Forfatter: Mike Forde
TV2 Sport sender i aften et ret interessant indslag – Hvis du vel at mærke godt kan lide Speedway. Det fortæller Erik Svendsen fra Esbjerg Motorsport:

LYD: Speedway 1

Det var kører Niels Christian Iversen, der skulle prøve at køre spejlvendt

Det er klokken 20.25 du kan se hvordan udfordringen gik på TV 2 Sport.

Lyt her

02-05-2016 14:13
S vil slå ned på skattely

Forfatter: Mike Forde
Oven på det massive læk af fortrolige dokumenter om skattely i Panama, de såkaldte Panama-papirer, vil Socialdemokraterne nu stramme op på reglerne.

Ifølge Politiken har partiet lavet en pakke med forslag, der skal gøre det lettere at afsløre milliarderne, der er gemt i udlandet, samt øge straffen for at unddrage sig skat.

02-05-2016 12:49
Børn tegner for at sænke farten i Tønder

Forfatter: Mike Forde
De mange biler, der kører for stærkt, skaber nervøse og bekymrede børn, når de cykler eller går til og fra skolen.

Derfor er børnene i SFO-klasserne i Tønder Kommune i fuld gang med papir, farveblyanter og maling. De laver plakater, der opfodrer de voksne bilister til at køre lidt langsommere. Det skriver TV Syd.

De bedste bliver trykt og udgivet som plakater, som hænges op i skoler, idrætshaller og på rådhuset.

Børnen kan vinde en lækker trafikkage.

02-05-2016 12:12
Regeringen forlænger grænsekontrol igen

Forfatter: Mike Forde
Regeringen forlænger den midlertidige grænsekontrol ved den dansk-tyske grænse med yderligere 30 dage indtil 2. juni. Det er sjette gang, den forlænges.

02-05-2016 12:08
Nyt dyreinternat i Kolding

Forfatter: Mike Forde
Det har længe været et stort ønske, og nu kan Dyreværnet åbne organisationens første internat i Jylland.

Dyreværnet har i flere år drevet internat i Rødovre ved København, men i dag åbner et nyt i Kolding skriver TV Syd.

Internatet i Rødovre er ofte fuldt belagt med hunde, katte, kaniner og andre smådyr, der har behov for hjælp og for en ny familie.

Men for at kunne hjælpe endnu flere dyr har Dyreværnet indgået et samarbejde med Søndergaard Hunde- og Kattepension i Kolding, der nu skal huse et internat.

Allerede på åbningsdagen er der flyttet seks hunde ind, som skal have et nyt hjem.

02-05-2016 11:37
Censor bedømmer nu alene 9. klasse-elever

Forfatter: Mike Forde
Når eleverne i 9. klasse de kommende måneder går til skriftlig eksamen, er det ikke længere deres egne lærere, der skal bedømme opgaverne.

Fra i dag er det kun en ekstern censor, der står for bedømmelsen, og den lovændring møder modstand fra Danmarks Lærerforening.

Her mener man ifølge DR Østjylland , at lærerne på den måde bliver afskåret fra at finde ud af, om deres arbejde med eleverne er lykkedes.

02-05-2016 10:11
Nu er der afgift på tyske poser

Forfatter: Mike Forde
Flere af de tyske forretningskæder er for et par uger siden begyndt at opkræve penge for plastikposer. Akkurat som vi har gjort herhjemme siden 1993.

Det er op til de tyske butikker selv, om kunderne skal betale for poserne eller ej skriver DR Syd.

Den tyske miljøminister Barbara Hendricks underskrev forleden en aftale med detailhandlen, der gjorde det frivilligt for butikkerne, om kunderne skal betale for plastikposerne.

02-05-2016 09:46
SAS er tilbage med ti daglige flyvninger til Bruxelles

Forfatter: Mike Forde
I dag genoptager SAS sine ti daglige flyvninger til Bruxelles, efter at flyselskabet måtte aflyse samtlige flyvninger fra Skandinavien til Bruxelles efter terrorangrebet i den belgiske hovedstad 22. marts.

02-05-2016 09:05
Unge er ligeglade med ulighed

Forfatter: Mike Forde
Kun hver syvende dansker mellem 18 og 29 år oplever, at uligheden mellem rig og fattig er et problem i dagens Danmark, skriver Avisen.dk.

I de unges forældres generation, nemlig blandt de 45-59-årige, er det stik modsat. Her ser mere end hver tredje dansker uligheden som et stort problem.

Karina Kosiara-Pedersen er lektor ved Københavns Universitet, siger, at de unge ikke er så opmærksomme på uligheden, ligesom de heller ikke er så opmærksomme på skolepolitik og institutionspolitik, fordi det ikke er en del af deres liv.

02-05-2016 09:00
Mindretalsparti vil opstille til regionalvalget i Syddanmark

Forfatter: Michael Olesen
Slesvigsk Parti, der er det tyske mindretals parti i Sønderjylland, vil have plads i Regionsrådet i Region Syddanmark i 2017. Partiet har besluttet, at opstille til kampen om pladserne, skriver Jyske Vestkysten.

02-05-2016 09:00
64 medarbejdere kronisk syge efter arbejde hos Siemens

Forfatter: Michael Olesen
Det er ikke ufarligt at arbejde hos Siemens. I hvert fald har Arbejdsskadestyrelsen de seneste ti år afgjort, at mindst 64 medarbejdere hos Siemens Wind Power i Brande er blevet kronisk syge af deres arbejde, skriver Danmarks Radio.

02-05-2016 09:00
Løkke: Danmark skal ikke have særlig udenrigsrådgiver

Forfatter: Michael Olesen
En sikkerheds- og udenrigspolitisk rådgiver - Storbritannien og USA har blandt andre en, men det skal Danmark umiddelbart ikke have. Det mener statsminister, Lars Løkke Rasmussen, efter han har fået indblik i en ny rapport om Danmarks udenrigs- og sikkerhedspolitik, der offentliggøres i dag, skriver TV2.

02-05-2016 08:56
Kofangeren foran er en dræber på motorvejen

Forfatter: Mike Forde
Vejdirektoratet skyder mandag gang i en kampagne, der skal sætte fokus på en uhyggelig udvikling på motorvejene, hvor antallet af ulykker er steget som følge af for ringe afstand til den forankørende.

02-05-2016 08:11
Støjberg besøger grænsen i dag

Forfatter: Mike Forde
For at få en bedre kendskab til hvordan den midlertidige grænsekontrol den foregår i praksis, så besøger udlændinge-, integrations og boligminister Inger Støjberg i dag grænsen ved Frøslev og Padborg.

Ministeren er især interesseret i at høre mere om hvor stor effekt grænsekontrollen, den har på menneskesmugling.

-Der kommer stadig et meget stort antal flygtninge og migranter til Europa, og derfor er vi nødt til at holde styr på, hvem der rejser ind i landet, siger Inger Støjberg til TV Syd.

Ministeren besøger både Udlændingekontrolafdelingen i Padborg og selve grænsekontrollen ved Frøslev.

Læs flere nyheder

Jørgen Hansen Biler
Facebook
Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter

Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter

Sydøstjyllands Politi på Twitter

Sydøstjyllands Politi på Twitter